top of page
Colorful Pattern_edited_edited.jpg

Pop-in maalaus

Rentouttava taitelupäivä Lapinlahdessa 

 

Taide-elämys synttäriporukoille, tiimeille ja yrityksille. Päivä on hauska ja rentouttava avoin Ateljé maalauspäivä. Inspiroivaa luovaa tekemistä jossa ihan jokaisesta leivotaan oikea Leonardo! Päivän ohjaa kokenut työpajojen ohjaaja / Lapinlahden taidekoulun rehtori Mikko Bossa. 

4fefc11a-6e13-47d5-bdc5-a8410599413c_edi
IMG-7168.jpg

Oli tosi hauskaa! Tämä me otetaan uudestaan! 

synttäri Workshop 2022

Colorful Pattern_edited_edited_edited_edited.jpg
IMG-1411_edited.jpg

Sininen huone Venetsia-rakennuksessa jonka New York Times nimesi "Helsingin kauneimmaksi neuvotteluhuoneeksi". 

IMG-6421 (1).jpeg

Tuputtaminen oli ihan mahtavaa!

synttäri Workshop 2022

Colorful Pattern_edited_edited_edited_edited.jpg

Päivässä tapahtuu

 

Pop-in taiteilupäivässä maalaamme asetelmaa väreillä iloitellen. Opimme kuinka värit ovat tunteiden kieltä ja kuinka sisältäsi kumpuaa välitön luova tekeminen, kun avaamme yhteyden sisäisen-Leonardomme uteliaisuuteen. Ihmisen luovin ikä on tunnetusti 3-5vuotta. Lapsi oppii leikin ja tekemisen kautta. Me aikuiset voimme saavuttaa yhteyden samankaltaiseen luovuuteen ihan helposti olemalla rohkeita kokeilijoita, kuten "ikuinen lapsi" Leonardo da Vinci. Samalla luova ilmaisu väreillä on hauska ja nopea tapa heittää aivot narikkaan päästää irti arjen huolista. Taiteilu poistaa viimeisetkin luovuuden esteet ja auttaa sinua löytämään oman ainutlaatuisen sisäisen luovan ilmaisun-Leonardosi. Lopputuloksena virkistynyt työntekijä ja bonuksena päivän aikana syntyneet taideteokset kotiin tai toimipaikan tiloja piristämään. 

 

Räätälöimme päivän juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi. Saat haluamasi taiteilu kokemukset sekä yksilölliseen tarpeeseesi sopivan päivän teeman, esimerkiksi; 

 

- väreistä nauttiminen

- luovuuden avaaminen

- rentoutuminen 

- työilmapiirin tunnekartta

- tiimin tunnekartta

Sisältää maalauspohjan, perusvärit (akryyli, öljy), siveltimet, telineen, maalauspöydän, ohjeistuksen, opetuksen ja loppupalautteen.

Hinta 2h-3h alkaen 600€ Pyydä tarjous >

 

lapinlahdentaidekoulu@gmail.com 

gsm +358505996044

Ota yhteyttä!

 

bottom of page