top of page

Tyhy-päivä 

Rentoutusta ajatustyöläisille luovan tekemisen parissa 

 

Luovat taidot Workshop / virkistyspäivässä on lupa olla luova! Workshopissa löydetään oma luova potentiaalimme ja avarretaan maailmaamme taideimprovisaation avulla. Tunnemaalaus puhdistaa työilmapiiriä, avaa tunnelukot ja auttaa sinua sekä tiimiäsi löytämään oman ainutlaatuisen luovan potentiaalisi. Workshop räätälöidään asiakkaan tarpeeseen vastaamaan toiveitanne.   

 

Yrityksen tunnekartta

 

Värit ovat tunteiden kieltä! Maalaamme tunteet esille ilman itsekritikkiä ja näin pääsemme kartalle nykyisestä tunneilmastostamme. Kun maalaamme tunteemme; hyvät ja huonot näkyviksi, niin pääsemme yli vaikeistakin tunne solmuista ja saamme tunneilmastoamme päivitettyä. Ja  kas! Niistä tulikin hienoa taidetta! Esimerkiksi työpaikan seiniä piristämään. Esa Saarisen sanoin, "näin tulemme pois sieltä "uomaelämästä".    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Workshopin tavoitteet

Tyhy-päivässä ei aseta tavoitteita, vaan päästetään irti sisäisestä kriitikosta, mikä on luovuutemme este numero yksi. Sisälläsi on valtavasti luovia voimavaroja ja sille osalle meidän täytyy antaa mahdollisuus itseilmaisuun. Samalla saamme koko luovuuden arsenaalimme käyttöömme. Workshopissa sinulla on mahdollisuus myös mokata turvallisesti, mikä rentouttaa ja poistaa viimeisetkin hyvän mielen esteet. Workshopin lopputuloksena on virkistynyt työntekijä ja bonuksena päivän aikana syntyneet taideteokset toimipaikan tiloja piristämään. Räätälöimme päivän juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi niin, että saat haluamasi taiteilu kokemukset.

 

Tyhy-päivän sisältö

- tunnemaalaus irtipäästöön ja rentoutukseen, työilmapiirin puhdistukseen sekä tukemaan työyhteisön hyvinvointia. 

- tee tarinasi! Ajatusten nollaus, tyhjentävä kirjoitusimprovisaatio. 

- tullaan pois "uomasta" katsomaan avoimesti ja tuoreesti.

 

Mahdollisuus laajentaa pidempikestoiseksi kokonaisuudeksi.  

 

Tyhy-päivä / virkistyspäivä sopii kaikille, aivan kaikille. 

 

 

 

Päivän tavoitteet

 

Työilmapiiriä puhdistava hauska luova tekeminen auttaa jaksamaan. Taiteen avulla saamme tunnelukot purettua ja saat haltuusi luovat työkalut esimerkiksi organisaatiomuutoksen läpikäymiseen tai työilmapiirin asettamiin haasteisiin. Päivä pureutuu seitsemään kokonaisuuteen: 

 

- rentoutuminen

- asiakaspalvelun laadun parantaminen

- tunnelukkojen purku

- luovuuden avaaminen
- boxin ulkopuolelle meneminen

- uudistuminen

- tyytyväisyys
- kehon syvän tiedon löytäminen 

 

Perushinta 3h alkaen 600€ max 6hlö. Sisältää kaikki materiaalit.  

Pyydä tarjous > 

 

lapinlahdentaidekoulu@gmail.com 

gsm +358505996044

Hintaan vaikuttaa ryhmän koko ja Workshopin kesto. 


Kyllä > kiinnostuin Tyhy-päivästä!

 

Päivä toteutetaan Lapinlahden taidekoulun tiloissa, (5hlö ryhmät) tai Venetsian merellisessä Sinisessä huoneessa minkä Helsingin sanomat nimesi "Helsingin kauneimmaksi neuvotteluhuoneeksi", (10hlö ryhmät). Suuremmat (yli 10hlö ryhmät) päärakennuksen pylvässalissa. Sään salliessa voimme olla myös ulkona Lapinlahden puistossa. 

 

 

Korona info: toiminta jatkuu meillä normaalisti kokoontumisrajoitukset ja turvavälit huomioiden. Kuitenkin pyytäisin jos sinulla on flunssaa tai kurkku kipeä yms oireita, niin huomioithan tässä erikoistilanteessa välttää tarpeetonta tartuntariskiä jäämällä kotiin parantumaan. 
 

VBO Päällikköpäivä - taidetuokio by Mikko 28022014-41_edited_edited.jpg
IMG-8348.jpg
bottom of page