top of page

Tyhy-päivä 

Rentoutusta ajatustyöläisille hauskan luovan tekemisen parissa 

 

Työhyvinvointi / virkistyspäivässä maalataan tunteet, hyvät ja huonot esille! Workshopissa avarretaan maailmaa hauskan taideimprovisaation avulla. Tunnemaalaus avaa tunnelukot ja auttaa sinua sekä tiimiäsi löytämään rennon yhteyden tunteisiin maalauksen avulla.  

Workshop räätälöidään vastaamaan toiveitanne ja erityistarpeitanne.   

 

Tiimin tunnekartta

 

Värit ovat tunteiden kieltä! Maalaamme tunteet esille ilman itsekritikkiä ja näin pääsemme kartalle nykyisestä tunneilmastostamme. Leonardon askeleita noudattaen menemme uteliaan tekemisen kautta fiilistelyyn / sensazione. Kun maalaamme tunteemme; hyvät ja huonot näkyviksi, niin pääsemme yli vaikeistakin tunne solmuista ja saamme tunneilmastoamme päivitettyä. Ja  kas! niistä tulikin hienoa taidetta! Esimerkiksi työpaikan seiniä piristämään. 
    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Workshopin tavoitteet

Tyhy-päivässä ei aseta tavoitteita, vaan päästetään irti sisäisestä kriitikosta, mikä on  este numero yksi. Sisälläsi on valtavasti luovia voimavaroja ja sille osalle meidän täytyy antaa mahdollisuus itseilmaisuun. Samalla saamme koko luovuuden arsenaalimme käyttöömme ja pääsemme lähemmäs omaa Leonardo-luovuuttamme. Workshopissa sinulla on mahdollisuus myös mokata turvallisesti, mikä rentouttaa ja poistaa viimeisetkin hyvän mielen esteet. Workshopin lopputuloksena on virkistynyt työntekijä ja bonuksena päivän aikana syntyneet taideteokset toimipaikan tiloja piristämään. Räätälöimme päivän juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi niin, että saat haluamasi taiteilu kokemukset.

 

Tyhy-päivän sisältö

- tunnemaalaus irtipäästöön ja rentoutukseen, työilmapiirin puhdistukseen ja tukemaan työyhteisön hyvinvointia. Mahdollisuus laajentaa pidempikestoiseksi kokonaisuudeksi.  

 

Tyhy-päivä / virkistyspäivä sopii meille kaikille, aivan kaikille. 

 

 

 

 

Päivän tavoitteet

 

Työilmapiiriä puhdistava hauska luova tekeminen auttaa jaksamaan. Taiteen avulla saamme tunnelukot purettua ja saat haltuusi luovat työkalut esimerkiksi organisaatiomuutoksen läpikäymiseen tai työilmapiirin asettamiin haasteisiin. Päivä pureutuu seitsemään kokonaisuuteen: 

 

- rentoutuminen

- asiakaspalvelun laadun parantaminen

- tunnelukkojen purku

- luovuuden avaaminen
- boxin ulkopuolelle meneminen

- uudistuminen

- tyytyväisyys
- kehon syvän tiedon löytäminen 

 

Perushinta 3h alkaen 600€ max 6hlö. Sisältää kaikki materiaalit.  

Pyydä tarjous > 

 

lapinlahdentaidekoulu@gmail.com 

gsm +358505996044

Hintaan vaikuttaa ryhmän koko ja Workshopin kesto. 


Kyllä > kiinnostuin Tyhy-päivästä!

 

Päivä toteutetaan Lapinlahdessa Venetsian merellisessä sinisessä huoneessa, minkä New York Times nimesi "Helsingin kauneimmaksi neuvotteluhuoneeksi", (10hlö ryhmät). Suuremmat (yli 10hlö ryhmät) päärakennuksen pylvässalissa. Sään salliessa voimme olla myös ulkona Lapinlahden puistossa. 

 


 

VBO Päällikköpäivä - taidetuokio by Mikko 28022014-41_edited_edited.jpg
IMG-8348.jpg

Sopi äärettömän hyvin koulutuspäivän ohjelmaan!

Jarmo Haapala, Senior Coach, S-ryhmä

Tuputtaminen on älyttömän hauskaa!

Tunne maalaus työpajaan osallistuja

bottom of page