top of page

Henkilöstöhallinto, johdon sihteerit, toimitusjohtajat, johdon kehitys, luoville aloille insinööreille, opettajille, virastoihin.  

Lämpimät kiitokset eilisestä todella innostavasta maalaustyöpajasta! Fiilis oli koko iltapäivän tosi rento, siitä huolimatta että monelle tekeminen oli kokonaan uutta ja jännittävääkin. Sain illalla palautetta, että päivä oli voimaannuttava ja virkistävä. Suuret kiitokset siis sinulle osaavasta ohjauksesta ja mukavan, levollisen tunnelman luomisesta!

Sosiaali -ja terveysministeriön työpajan tilaaja 2023

Hei Mikko! Kiitos vielä itsellesi maalaustyöpajasta. Meidän porukat pitivät kovasti ja myös minä!

Helsingin kaupungin kulttuuritoimen työpajan tilaaja 2022

Tämä me otetaan uudestaan!

Orionin koulutuspäivät Tuohilammella 2022

Kiitos paljon onnistuneesta työpajasta! 

YLE.n työpajan tilaaja 2022

Tuputtaminen oli ihan mahtavaa! Oli tosi hauskaa!

Marimekon hallinnon tiimi 2022

Sopi äärettömän hyvin koulutuspäivän ohjelmaan!

Jarmo Haapala, Senior Coach, S-ryhmä

 

Innolla tulevia yhteisiä juttuja odottaen!

Kaisu Eronen, Erityisasiantuntija, pedagogiset taidot, S-ryhmä


Monet kiitokset erinomaisesti vedetystä workshopista! Opiskelijat olivat todellakin innoissaan ja asia osui aivan nappiin.

Kai Lehikoinen, Dr University Lecturer in Performing Arts, University of the Arts, Helsinki

 

Parempi kun osasin odottaa! 

Samuli Ruuskanen, Dreambroker

Bossan tyyli kirjoittaa ja kertoa luovasta innovaatiosta on taitava, ymmärrettävä ja innostava. Hänen kertomaansa on helppo ymmärtää moniammatillisilla työkentillä, vaikka ei olisikaan sen alan asiantuntija. Hänen kehittämänsä menetelmänsä perustuvat pitkäaikaiseen, monipuoliseen ja syvälliseen luovuuden tuntemiseen ja kokemukseen. Myös hänen pitkäaikainen kokemuksensa aihepiirin ja siihen liittyvien menetelmien opettajana ja ohjaajana näkyy hänen käyttämissään ja kehittämissään menetelmissä. Niiden käytännönläheisyys, helppotajuisuus ja mukaansatempaavuus tekevät myös muiden alojen ammattilaisille mahdolliseksi innostua niistä ja opetella käyttämään niitä käytännön työssä.

Jari Ranne, Psykologi, innovaatioasiantuntija

 

Esimerkki keissi

 

Mietimme tiimipalaverissa henkilöstön seuraavan Tyhy-päivän ohjelmaa. Essi asiakastiimistämme oli löytänyt kiinnostavan oloisen taide Workshopin, jota päätimme kokeilla. Lapinlahti alueena vaikutti olevan täydellinen ympäristö virkistymiseen ja sijainti ydinkeskustan lähellä oli meille sopivalla etäisyydellä. Rentouttava taide Workshop kuulosti mielenkiintoiselta koulutuspäiväämme. 

 

Pyysin tarjousta Mikolta ja sovimme Tyhy-päivästä. Workshopin alkaessa olimme kokoontuneet Lapinlahden Pylvässaliin. Työpajan ohjaajaksi tuli Mikko, joka on pidetty fasilitoija ja luovan prosessin moniosaaja. Mikko osaasi johdattaa hauskasti ja lennokaasti luovaan tekemiseen tarinoiden selkeiden käytännön esimerkkien avulla. Päivän alussa purimme luovuuden lukkoja ja otimme  värit haltuun maalaamalla. Lopussa  esittelimme syntyneet ideat hauskassa yhteisessä läpikäynnissä. Oli huimaa huomata, kuinka hienoja maalauksia syntyi vaikka moni ei ollut maalannut koskaan aikaisemmin. Kuva todellakin kertoo enemmän kuin tuhat sanaa! Bonuksena saimme hienot maalaukset työpaikan seiniä piristämään. Vaikka moni epäili aluksi onnistuuko oma taiteilu? Olimme kaikki erittäin tyytyväisiä päivään! 

 

 

Kyllä! Kiinnostuin >

IMG-7150.jpg

Saapuminen Lapinlahteen

 

Alueella on vapaa 4h pysäköinti, mutta rajallisesti pysäköintipaikkoja, joten auto kannattaa mahdollisesti jättää Lapinlahdentielle hautausmaiden väliin jäävälle kadulle tai K Supermarket Ruoholahti pysäköintihalliin. Ruoholahden metrolta pääsee kätevästi alikulkutunnelia pitkin, noin 400m Lapinlahden alueelle.

1 (3) 8.jpg
bottom of page