top of page

Henkilöstöt, tiimit, työporukat, kaveriporukat, ministeriöt, johdon kehitys, luovat alat, insinöörit, virastot jne

 

Lämpimät kiitokset eilisestä todella innostavasta maalaustyöpajasta! Fiilis oli koko iltapäivän tosi rento, siitä huolimatta että monelle tekeminen oli kokonaan uutta ja jännittävääkin. Sain illalla palautetta, että päivä oli voimaannuttava ja virkistävä. Suuret kiitokset siis sinulle osaavasta ohjauksesta ja mukavan, levollisen tunnelman luomisesta!

Sosiaali -ja terveysministeriön työpajan tilaaja 2023

Hei Mikko! Kiitos vielä itsellesi maalaustyöpajasta. Meidän porukat pitivät kovasti ja myös minä!

Helsingin kaupungin kulttuuritoimen työpajan tilaaja 2022

Tämä me otetaan uudestaan!

Orionin koulutuspäivät Tuohilammella 2022

Kiitos paljon onnistuneesta työpajasta! 

YLE.n työpajan tilaaja 2022

Innolla tulevia yhteisiä juttuja odottaen!

Kaisu Eronen, Erityisasiantuntija, pedagogiset taidot, S-ryhmä


Monet kiitokset erinomaisesti vedetystä workshopista! Opiskelijat olivat todellakin innoissaan ja asia osui aivan nappiin.

Kai Lehikoinen, Dr University Lecturer in Performing Arts, University of the Arts, Helsinki

 

Parempi kun osasin odottaa! 

Samuli Ruuskanen, Dreambroker

Bossan tyyli kirjoittaa ja kertoa luovasta innovaatiosta on taitava, ymmärrettävä ja innostava. Hänen kertomaansa on helppo ymmärtää moniammatillisilla työkentillä, vaikka ei olisikaan sen alan asiantuntija. Hänen kehittämänsä menetelmänsä perustuvat pitkäaikaiseen, monipuoliseen ja syvälliseen luovuuden tuntemiseen ja kokemukseen. Myös hänen pitkäaikainen kokemuksensa aihepiirin ja siihen liittyvien menetelmien opettajana ja ohjaajana näkyy hänen käyttämissään ja kehittämissään menetelmissä. Niiden käytännönläheisyys, helppotajuisuus ja mukaansatempaavuus tekevät myös muiden alojen ammattilaisille mahdolliseksi innostua niistä ja opetella käyttämään niitä käytännön työssä.

Jari Ranne, Psykologi, innovaatioasiantuntija

 

Esimerkki keissi

 

Mietimme tiimipalaverissa henkilöstön seuraavan Tyhy-päivän ohjelmaa. Essi asiakastiimistämme oli löytänyt kiinnostavan oloisen taide Workshopin, jota päätimme kokeilla. Lapinlahti alueena vaikutti olevan täydellinen ympäristö virkistymiseen ja sijainti ydinkeskustan lähellä oli meille sopivalla etäisyydellä. Rentouttava taide Workshop kuulosti mielenkiintoiselta koulutuspäiväämme. 

 

Pyysin tarjousta Mikolta ja sovimme Tyhy-päivästä. Workshopin alkaessa olimme kokoontuneet Lapinlahden Pylvässaliin. Mikko tuli työpajan ohjaajaksi. Päivän alussa kävimme läpi Leonardon askeleet luovaan tekemiseen ja otimme  värit haltuun maalaamalla. Mikko osasi johdattaa hauskasti ja lennokaasti luovaan tekemiseen tarinoiden selkeiden käytännön esimerkkien avulla. Lopussa  esittelimme syntyneet ideat hauskassa yhteisessä läpikäynnissä, jossa jokainen osallistuja sai olla oikea taiteilija. Oli huimaa huomata, kuinka hienoja maalauksia syntyi vaikka moni ei ollut maalannut koskaan aikaisemmin. Moni joka oli epäillyt aluksi piti työpajasta kovasti. Kuva todellakin kertoo enemmän kuin tuhat sanaa! Olimme kaikki erittäin tyytyväisiä päivään! Bonuksena saimme hienot maalaukset kotiin vietäviksi tai työpaikan seiniä piristämään. 

 

 

Kyllä! Kiinnostuin >

IMG-7150.jpg

Saapuminen Lapinlahteen

 

Alueella on vapaa 4h pysäköinti, mutta rajallisesti pysäköintipaikkoja, joten auto kannattaa mahdollisesti jättää Lapinlahdentielle hautausmaiden väliin jäävälle kadulle tai K Citymarket Ruoholahti pysäköintihalliin. Ruoholahden metrolta pääsee kätevästi alikulkutunnelia pitkin, noin 400m Lapinlahden alueelle.

1 (3) 8.jpg
bottom of page