Henkilöstöhallinto, johdon sihteerit, toimitusjohtajat, johdon kehitys, luoville aloille insinööreille, opettajille, virastoihin.  

 

Sopi äärettömän hyvin koulutuspäivän ohjelmaan!

Jarmo Haapala, Senior Coach, S-ryhmä

 

Innolla tulevia yhteisiä juttuja odottaen!

Kaisu Eronen, Erityisasiantuntija, pedagogiset taidot, S-ryhmä


Monet kiitokset erinomaisesti vedetystä workshopista! Opiskelijat olivat todellakin innoissaan ja asia osui aivan nappiin.

Kai Lehikoinen, Dr University Lecturer in Performing Arts, University of the Arts, Helsinki

 

Parempi kun osasin odottaa

Samuli Ruuskanen, Dreambroker

Bossan tyyli kirjoittaa ja kertoa luovasta innovaatiosta on taitava, ymmärrettävä ja innostava. Hänen kertomaansa on helppo ymmärtää moniammatillisilla työkentillä, vaikka ei olisikaan sen alan asiantuntija. Hänen kehittämänsä menetelmänsä perustuvat pitkäaikaiseen, monipuoliseen ja syvälliseen luovuuden tuntemiseen ja kokemukseen. Myös hänen pitkäaikainen kokemuksensa aihepiirin ja siihen liittyvien menetelmien opettajana ja ohjaajana näkyy hänen käyttämissään ja kehittämissään menetelmissä. Niiden käytännönläheisyys, helppotajuisuus ja mukaansatempaavuus tekevät myös muiden alojen ammattilaisille mahdolliseksi innostua niistä ja opetella käyttämään niitä käytännön työssä.

Jari Ranne, Psykologi, innovaatioasiantuntija

 

Esimerkki keissi

 

Mietimme tiimipalaverissa henkilöstön seuraavan koulutuspäivän ohjelmaa. Essi asiakastiimistämme oli löytänyt kiinnostavan oloisen uuden palvelumuotoilu Workshopin, jota päätimme kokeilla. Olimmehan päättäneet parantaa nimenomaan asiakaspalvelumme tasoa ja asiakastyytyväisyyttä tänä vuonna. Lapinlahti alueena vaikutti olevan täydellinen ympäristö koulutukselle ja sijainti aivan ydinkeskustan lähellä meille sopivalla etäisyydellä. Tämä yritys vaikutti olevan syvää tietoa hyödyntävien työvälineiden asiantuntijoita. Valintaamme vaikutti myös se, että yrityksen sivuilla näytti olevan juuri meille sopiva palvelumuotoilu Workshop, joka kuulosti sopivalta koulutuspäiväämme. 

 

Soitin Mikolle ja sovimme puhelimessa palvelumuotoilu Workshop päivästä ja mahdollisesta pidempiaikaisesta koulutuksesta, jos henkilöstö innostuisi tästä ensimmäisestä. Workshopin alkaessa olimme kokoontuneet Lapinlahden Pylvässaliin. Kouluttajaksi tuli Mikko, joka on pidetty fasilitoija sekä luovan prosessin moniosaaja. Mikko osaasi johdattaa hauskasti palvelumuotoilun saloihin ja luovaan innoprosessiin tarinoiden selkeiden esimerkkien avulla. Päivän aikana teimme tunteita avaavia harjoituksia ja otimme haltuun intuituitiivista syvää tietoa maalaamalla. Lopussa ryhmäydyimme ja jaoimme syntyneet ideat ideapajassa. Oli huimaa huomata, kuinka kuva todellakin kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Bonuksena saimme käyttöömme luovien huippuinnovaattorien työvälineitä ja monta uutta ideaa, jotka olivat uinuneet sanattomassa - ja jotka nyt tulivat yrityksemme asiakaspalvelun työvälineiksi. Innostuimme päivästä niin paljon, että päätimme tilata pitkäkestoisemman Leonardo suunnittelu koulutuksen koko henkilökunnallemme. 

 

 

Kyllä! Kiinnostuin >

IMG-7150.jpg

Saapuminen Lapinlahteen

 

Alueella on vapaa 4h pysäköinti, mutta rajallisesti pysäköintipaikkoja, joten auto kannattaa mahdollisesti jättää Lapinlahdentielle hautausmaiden väliin jäävälle kadulle tai K Supermarket Ruoholahti pysäköintihalliin. Ruoholahden metrolta pääsee kätevästi alikulkutunnelia pitkin, noin 400m Lapinlahden alueelle.

1 (3) 8.jpg